Mededelingen

Mededelingen

Per 1 januari 2018 is er een nieuwe redactie aangetreden, Piet Lamoré heeft zich teruggetrokken en Bert van Zanten, Sjaak Klis en Raymond Bonnet hebben zich bij de rest van de oude redactie gevoegd, voor de huidige samenstelling zie onder Colofon.

Regelmatig ontvangt de reactie van het Leerboek van u als bezoekers vragen of opmerkingen over de inhoud van de hoofdstukken. Die e-mails beantwoorden wij zo snel mogelijk.

Wat betreft de meest gestelde vragen het volgende:

  • Er komt geen papieren uitgave van dit ‘Internetboek’.
  • Wel is het mogelijk om een webpagina the printen, naar een pdf-file om te zetten, of (naar jezelf) te mailen. Vlak onder de grijze balk met “> PARAGRAAF INHOUD” staan de knoppen om die opdrachten te geven
  • Hoofdstukken of gedeelten daarvan en figuren uit het Leerboek kunnen voor eigen gebruik worden overgenomen. Bij gebruik in een verslag of presentatie dient de bron vermeld te worden.
  • Bij gebruik van materiaal uit dit Leerboek in een boek of op een website dient contact opgenomen te worden met onze redactie of met het bestuur van de NVA.
  • De hoofdstukken in het Leerboek worden regelmatig vernieuwd of aangepast. Fouten en foutjes blijven echter aanwezig. Met uw alertheid bewijst u ons een grote dienst.

12 februari 2021

De redactie

email redactie: info@audiologieboek.nl

email bestuur van de NVA: secretaris@ned-ver-audiologie.nl

Woordenlijst

A   B   C  D   F   G   H